Wat zijn de prijzen?

Wat kost nu een goede vertaling? Dat ligt eraan: is het een specialisme [is er haast bij, moet het gisteren klaar zijn], moet in het weekend worden vertaal, wilt u de vertaling al dan niet bedigd hebben, wat is de omvang van de vertaling? Naar welke taal moet het stuk vertaald en wat is de brontaal? Moet hetzelfde stuk in n of meerdere talen tegelijk worden vertaald? Allemaal factoren welke de uiteindelijke prijs benvloeden.

Daarom noemen wij liever geen prijzen via een medium als Internet. Het werk vooraf toesturen om vrijblijvend een bindende offerte te maken heeft bij ons de voorkeur Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Lay out en redigeerwerk

Hiervoor rekenen wij een uurloon van 50,-- exclusief 21% BTW.

Minimum prijs

Net als bij elke onderneming maakt een vertaalbureau kosten, het is hierom dat wij een minimum prijs van 150,-- exclusief 21% BTW per opdracht hanteren.

Verstrekt Vertaalbureau Klein kortingen?

Trouwe klanten worden beloont: indien u met regelmaat, maar minimaal 10 x per jaar werk aanlevert dan krijgt u een extra korting van 3 % op het door u in opdracht gegeven bedrag gerestitueerd.

Uiteraard, bij een forse opdracht geven wij met plezier korting, vanaf 10.000 woorden per opdracht krijgt u bij ons een korting van 4% over de gehele opdracht. Is de opdracht groter dan 25.000 woorden krijgt u bij ons een korting van 6% over de gehele opdracht.