Opleiding

Vertaalbureau Klein verzorgt opfriscursussen. Geheel naar uw wens en behoefte wordt ieders actieve taalvaardigheid opgefrist en indien gewenst uitgebreid.

Tegenwoordig verstaan de meeste mensen Engels en wordt ook door de meeste het Engels vrij goed gesproken. Nederlanders staan niet voor niets in het buitenland bekent om hun kennis en vaardigheden in "vreemde" talen.

Toch valt het af en toe tegen om tijdens een gesprek de juiste woorden , of de correcte uitdrukking te vinden, het idee van het ligt op het puntje van de tong, maar … hoe zat het ook al weer? Zeker tijdens vergaderingen of meer informele bijeenkomsten is het prettig als je vlot en correct kunt mee praten.

Conversatielessen

Ook de beginnende ontdekker van het Engels is bij ons van harte welkom. Wij hebben jarenlange ervaring in het begeleiden en opleiden van absolute beginners in deze wereldtaal.

Of u nu voor vakantie, voor familiebezoek of zaken het Engels onder de knie wilt krijgen en op elk niveau: 'u bent van harte welkom'.

Voor beginners geldt dat zij de basisbeginselen van de grammatica onder de knie krijgen, woorden en de werkwoorden leren en hoe het gemakkelijkste zinnen kunnen worden gemaakt.

Natuurlijk leert men hoe een gesprek kan worden gevoerd b.v. over het weer praten, de weg vragen maar ook hoe een telefoongesprek in het Engels te voeren, hoe een reis wordt geboekt tot alles wat men wil leren.

De gevorderde, meer ervaren spreker kan natuurlijk zijn/haar spreekvaardigheid oefenen tijdens conversatielessen daarbij bepaalt u over welke onderwerp(en) de conversatie gaat, bijvoorbeeld oefenen voor een presentatie met vragen na afloop, een vergadering over de toestand in de wereld. Belangrijk is datgene kan worden geoefend wat op het programma staat.

Dit op individuele basis, maar kan natuurlijk ook in groepsverband. U legt uw wensen bij ons neer en wij komen u naar beste kennis en kunnen aan uw wensen tegemoet.

 

Bijlessen

 

Remedial Class